Як підключають приватний сектор?

Приватний сектор ми підключаємо тільки в населених пунктах Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Горенка, Стоянка, Блиставиця.

Вартість підключення за кожною адресою розраховується індивідуально та залежить від віддаленості нашого обладнання та ліній зв'язку.

Підключення буде більш дорогим ніж, припустимо, квартири багатоповерхового будинку. Це пов'язано з використанням більшої кількості дорогих матеріалів і устаткування. Підключення приватного будинку буде коштувати від 4800 гривень за умови прокладення кабелю до 150 метрів. Подальші кожні 100 метрів кабелю будуть коштувати 1000 гривень.

Мінімальна місячна абонплата за користування Інтернет складає 165 гривень, а саме для приватних будинків дійсні тарифи від "Ділового" і вище.

Для підключення немає необхідності кудись їхати та стояти в черзі, Вам достатньо зателефонувати за номерами вказаними в розділі "контакти" на сайті та залишити заявку на підключення або заповнити форму нового підключення та очікувати дзвінка, після цього Вам запропонують визначити технічну можливість підключеняя, виїзд інженера коштуватиме 50 гривень. Детальну інформацію про тарифи можна дізнатись на сайті.

Эта статья была полезна для 3 людей. Эта статья помогла Вам?

Сервис поддержки клиентов работает на платформе UserEcho